loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 571 سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه سالاد پاستا با بره

طرز تهیه سالاد پاستا با بره

 

این سالاد خوشمزه که از پاستا و گوشت بره تشکیل شده است را حتماً در یک شب تابستانی به عنوان یک شام عالی میل کنید.

 

مدت آماده سازی:20 دقیقه

مدت سرد کردن:2 ساعت

مواد لازم : برای 6 نفر

 

پاستای با مدل رشته ای
150 گرم
روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری
پوست لیمو ترش
1 قاشق چای خوری
سس پستو
1 نسخه
دنده بره 12 عدد
نعنا 1 فنجان

 

مدیر سایت بازدید : 213 سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه سالاد اندونزیایی

سالاد اندونزیایی خوشمزه

  

مواد لازم :

 

سیب زمینی
0/5 کیلو
گوجه فرنگی
2 عدد متوسط
نخود فرنگی
200 گرم
کالباس 300 گرم
خیارشور
300 گرم
سس مایونز
به میزان لازم
گل کلم پخته شده
300 گرم
هویج پخته شده 250 گرم
کلم بروکلی پخته شده(در صورت تمایل)
300 گرم

 

مدیر سایت بازدید : 263 سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه سالاد الویه

مواد لازم :

 

سينه مرغ متوسط
یک عدد
سيب زميني
750 گرم
خيار شور
200 گرم
نخود سبز
یک قوطی
تخم مرغ آب پزشده سفت 4 عدد
هويج آب پز 2 عدد
پياز متوسط 1 عدد
خامه نصف فنجان
سس مايونز 2 فنجان
سركه يا آبليمو 4 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
مدیر سایت بازدید : 245 سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه سالاد باقلا و پنیر

سالاد باقلا و پنیر


اگر شما هم از آن جمله كسانی هستید كه به سلامت خودتان بسیار اهمیت می‌دهیدو برای كنترل وزنتان مدت زیادی است كه اغلب شب‌ها شامی سبك و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید و حالا از این شام یكنواخت خسته شده‌اید، می‌توانید گزینه‌های دیگری را نیز امتحان كنید؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یكی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است كه به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.

مواد لازم : برای 4تا 6نفر

 

باقالای ریز(پوست دوم آن نیز جدا شود)
900گرم
روغن زیتون
4 قاشق سوپ‌خوری
گوجه‌فرنگی(هركدام به 4قسمت تقسیم شود) 175 گرم
سیر (رنده شود)
4 حبه
پنیر فتا(خرد شود)
115 گرم
شوید تازه خردشده 3قاشق سوپ‌خوری
زیتون ساده 12 عدد
نمك و فلفل به مقدار كافی
شوید تازه خردشده مقداری برای تزیین

 

مدیر سایت بازدید : 249 سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه سالاد انبه و ذرت

طرز تهیه سالاد انبه و ذرت

برای یک شام مختصر این سالاد لذیذ را حتماً آماده کنید که تشکیل شده است از انبه و پیاز قرمز و آروگولا.


مدت آماده سازی:30 دقیقه

مدت پخت: 12 دقیقه


مواد لازم : برای 6 نفر

 

ذرت شیرین تازه تمیز شده
4 عدد
انبه بزرگ رسیده
2 تا 3 عدد
پیاز قرمز متوسط
1 عدد
روغن زیتون 5 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش تازه 2 قاشق غذا خوری
شکر
1 قاشق چای خوری
پودر کاری
2/1 قاشق چای خوری
نمک 2/1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 8/1 قاشق چای خوری
آروگولای تازه 3 فنجان

 

 

تعداد صفحات : 35

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 327
  • تعداد اعضا : 1180
  • آی پی امروز : 844
  • آی پی دیروز : 887
  • بازدید امروز : 9,221
  • باردید دیروز : 14,710
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 9,221
  • بازدید ماه : 9,221
  • بازدید سال : 1,999,950
  • بازدید کلی : 8,199,252