loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 262 دوشنبه 16 دی 1392 نظرات (0)

اسپری موبر

چه بخواهيم چه نخواهيم موها همچنان رشد خواهند کرد؛ البته اگر روي سرمان باشد بسيار هم خوشحال مي شويم ؛ اما اگر در نواحي ديگر مثل بالاي لب ، چانه ، گونه ، پشت ، پاها، انگشتان دست يا پا باشد اصلا خوشحال نمي شويم که هيچ ، بلکه کلافه هم مي شويم.به هر حال راههاي مختلفي براي نجات از دست موهاي زايد وجود دارد که بهتر است با آنها آشنا شويد، البته هيچکدام از آنها 100 درصد دايمي عمل نمي کنند.

رشد موهاي زايد علل مختلفي دارد. ممکن است به دلايل ژنتيکي باشد يا بر اثر مصرف داروهاي خاصي مثل هورمون ها يا استروئيدها باشد. گاهي ناهنجاري هاي پزشکي مثل بالابودن هورمون مردانه آندروژن يا وجود تخمدان هاي پلي کيستيک باعث بروز اين اتفاق مي شود.به هر حال رفع علت در موارد بيمارگونه راه حل اصلي خلاصي از شر موهاي زايد است که بايد به وسيله پزشک متخصص درمان شود، اما راه حل هاي مختلفي براي برداشتن اين موها وجود دارد که مي توان از آنها استفاده کرد.تراشيدن: ميزان رشد موها تعيين مي کند که چند بار در هفته بايد آنها را تراشيد.
اين روش بهترين راه براي خلاصي از شر موهاي پا، دست يا صورت است.کندن موها: اين روش جزو دردناک ترين روشهاست ، اما اگر تعداد موهاي زايد اندک است جزو بهترين روشهاي حذف موي زايد است ؛ مثلا استفاده از موچين براي کندن موهايي که تک وتوک در صورت وجود دارند يا براي کندن موهاي ابرو که روش متداولي است.توجه داشته باشيد که براي نواحي بزرگ و پرمو نبايد از اين روش استفاده کرد، چرا که باعث رشد مو در محل يا حتي ايجاد زخم در ناحيه مي شود.دپيلاسيون (موبر): درباره نوع کرم موبري که تهيه مي کنيد بسيار محتاط باشيد. همه اين کرمها مثل هم نيستند؛ به عنوان مثال کرم موبري که براي برطرف کردن موهاي نواحي تناسلي به کار مي رود براي صورت قابل استفاده نيست.

اين مواد شيميايي ساقه مو را حل مي کنند و باعث مي شوند رشد موهاي بعدي با تاخير صورت گيرد. ممکن است اين مواد باعث بروز سوختگي هاي سطحي شوند.اگر شما سابقه واکنش آلرژيک داريد، قبل از استفاده از اين کرمهاي موبر با پزشک متخصص پوست ، مشورت کنيد.موم گرم: اين کار را مي توانيد يا در منزل به وسيله يک فرد حرفه اي در سالن هاي زيبايي انجام دهيد. موم گرم ممکن است به طور کلي موها را از ميان نبرد و بعضي از آنها را تنها از ساقه قطع کند.يکي از عوارض اين روش ، بروز عفونت است که بايد به آن توجه کرد تا محل مورد نظر قبل از انجام کار خوب تميز شده باشد. برداشت مو با ليزر: اين روش يکي از طولاني ترين روشهاست که به 3 تا 4 جلسه درمان (يا حتي بيشتر) نياز دارد؛ البته اين رويه براي همگان مناسب نيست ، بلکه موهاي مورد نظر بايد تيره باشند.

در اين روش از پرتوي ليزر براي حذف با لب مو استفاده مي شود. اين روش گران قيمت و گاهي دردناک است. اين روش را تنها پزشکان مجرب و آموزش ديده مي توانند انجام دهند و براي گرفتن نتيجه مورد نظر بايد کمي صبر و حوصله به خرج دهيد.الکتروليز: الکتروليز روش حذف موهاي زايد است که خود فرد نمي تواند آن را انجام دهد و بايد به وسيله فرد دوره ديده صورت گيرد؛ اما براي حذف موهاي صورت و بدن (هر دو) قابل استفاده است.
در اين روش ، مرکز رشد مو به وسيله فرکانس راديويي با موج کوتاه تخريب مي شود به صورتي که يک وسيله بسيار نازک وارد فوليکول مو شده و مرکز رشد مو را از ميان مي برد و بعد مو با استفاده از موچين و بدون ايجاد درد برداشته مي شود. طول انجام کار بين 15 دقيقه تا يک ساعت متغير است.باورهاي درست و نادرست درباره الکتروليز بعضي معتقدند الکتروليز دردناک است ، اما حقيقت اين است که چنين روشي معمولا درد و ناراحتي ايجاد نمي کند. در روشهاي جديد الکتروليز، هرگونه ناراحتي و درد از ميان رفته است.

در بعضي نواحي حساس ممکن است از بي حسي موضعي استفاده شود. بعضي ديگر معتقدند در اين روش ، موها به طور دايم در محل مورد نظر از ميان مي روند. درباره اين نظر بايد گفت باور ذکر شده کاملا صحت دارد و پس از طي دوره مورد نظر، موها به طور کامل محو مي شوند.
برخي افراد مي گويند روشهاي حذف موي زايد که به صورت موقت عمل مي کنند بهتر است. بايد گفت اين روشها بسته به محل استفاده ، تفاوت دارد؛ مثلا دپيلاتورهاي شيميايي (مثل کرمهاي موبر) اغلب براي حذف موهاي پا استفاده مي شوند که براي اين مناطق مناسبند، اما براي صورت چندان مناسب نيستند.اينها مواد شيميايي تحريک کننده دارند و ممکن است به پوست صورت آسيب برسانند.
از طرف ديگر، بيرنگ کننده هاي مو (دکلره) حاوي مواد شيميايي قوي هستند و براي موهاي تيره چندان موثر عمل نمي کنند.
در ضمن ممکن است اين مواد، پوست را نيز بيرنگ کنند. استفاده از موم گرم نيز دردناک و تا حدي گران قيمت و استفاده از آن کمي سخت است.
حقايقي درباره الکتروليز
الکتروليز روشي است که 100 سال پيش براي اولين بار در برداشت موهاي ابرو و مژه ها مورد استفاده قرار گرفت.
در بيشتر نواحي بدن مي توان از روش الکتروليز استفاده کرد (مثل ابروها، صورت ، دستها، شکم ، پستان و پاها). اين رويه عارضه جانبي دايمي ندارد. گاهي در محل مورد نظر، پوست کمي قرمز و بعد از مدت کوتاهي برطرف مي شود. اين روش بسيار ايمن بوده و برخلاف دپيلاتورها و بيرنگ کننده ها در آن از مواد شيميايي استفاده نمي شود.به چه کسي مراجعه کنيم؟ الکترولوژيست يا فردي که کار الکتروليز انجام مي دهد فردي است که مي بايست آموزش هاي کاملا حرفه اي ديده باشد و پس از اتمام اين دوره گواهي کسب کرده باشد.در نتيجه براي انجام آن بايد حتما به فردي مجرب و دوره ديده مراجعه شود که در کشور ما مي بايست اين افراد حتما تحت نظارت يک پزشک فعاليت کنند.

مراجعه به فردي که دوره مذکور را طي نکرده يا بدون نظارت کار مي کند از نظر بهداشتي مي تواند مشکل ساز باشد.ممکن است عوارض جبران ناپذيري براي فرد ايجاد شود. براي اين منظور و يافتن فردي مطمئن ، از يک پزشک متخصص پوست و مو مشورت بگيريد. توجه داشته باشيد در صورتي که فرد انجام دهنده الکتروليز، نکات بهداشتي را رعايت نکند امکان انتقال بيماري هاي عفوني (مثل ايدز، هپاتيت و...) وجود خواهد داشت.

بهتر است در همان جلسه اول مراجعه ، تمامي سوال هايي را که در ذهن داريد بپرسيد تا نکته مبهمي برايتان باقي نماند؛ به عنوان مثال مي توان به پرسشهايي از قبيل حين انجام کار چه احساسي ايجاد مي شود؟ آيا درد و سوزش وجود دارد يا خير؟ به چند جلسه درمان احتياج است؟ هزينه هر جلسه چقدر خواهد شد؟ طول مدت هر جلسه چقدر خواهد بود؟ چه مدتي است که فرد اين کار را انجام مي دهد و... اشاره کرد.حين انجام کار از تکنيک صحيح فرآيند الکتروليز اطمينان حاصل کنيد.
سوزن الکتروليز براي هر فرد بايد جداگانه بوده و نبايد ميان افراد به طور مشترک استفاده شود. اگر براي حذف موي زايد از وسيله اي غير از سوزن مخصوص استفاده مي شود، معمولا نتيجه کار دايمي نيست.از احساس و درک خود استفاده کنيد، يعني وقتي وارد محل مي شويد خوب به اطراف نگاه کنيد.
آيا همه چيز تميز و پاکيزه است؟ آيا کارکنان محل تميز هستند و ظاهري مرتب و پاکيزه دارند؟ آيا از دستکش و وسايل يکبار مصرف استفاده مي کنند؟ آيا فردي که کار الکتروليز را انجام مي دهد حرفه اي و مسلط به نظر مي رسد؟به هر حال براي انجام کارهايي اينچنين حساس و مهم ، دقت و احتياط، شرط عقل است.

در نهايت توصيه ما بر اين است که براي استفاده از هر روش يا ماده شيميايي حتما با پزشک متخصص پوست و مو مشورت کنيد و هيچ گاه خود سرانه يا به توصيه افراد غيرحرفه اي از هيچ ماده يا وسيله اي استفاده نکنيد.

ليزر برای از بين بردن موهای زائد بدن

ليزر علاوه بر استفاده دردوره هاي درماني پزشكي در از بين بردن موهاي زائد بدن نيز استفاده مي شود. در 2 سال گذشته بيش از 10 نوع سيستم ليزري گوناگون براي اين كار در دسترس استفاده كننده ها قرار گرفته است. تقريبا اصول كار همه آنها بر پايه حرارت دادن رنگدانه ملانين در سلول فوليكول مو مي باشد. اين حرارت به اندازه اي است كه مكانيسم رشد مو را غير فعال كرده و از كار مي اندازد.

اشعه ليزر فقط توسط رنگدانه موجود در فوليكول جذب مي شود و سلولهاي اطراف پوست هيچ صدمه اي نمي بينند. ليزرها سريعتر عمل مي كنند و در مقايسه با تكنيكها و روش هاي ديگر مانند مومك انداختن، بي رنگ كردن ،كندن، اصلاح كردن با تيغ و الكتروليز در كاهش تعداد موها تقريبا نتيجه كار دائمي است.
ليزر يك روش مطمئن در برطرف كردن موهاي زائد بدن مي باشد چرا كه فقط جهت نفوذ در ريشه مو طراحي شده است. بنابراين براي بقيه قسمتهاي بدن شما عامل مخربي محسوب نمي شود.
در عمليات درماني ليزر مراقبت هاي لازم انجام مي شود تا پوست اطراف صدمه اي نبيند. تنها محدوديت براي استفاده از اين روش درماني قيمت و هزينه آن است كه بسيار گران مي باشد. اين روش براي مناطق پاك كردن موها? زائد زيربغل،خطوط مايو، پاها، دست و صورت مناسب مي باشد. درمان ليزري براي ابروها توصيه نمي شود چون امكان آسيب رساندن به چشمها وجود دارد.

 

پلاك كردن موها با موچين

پلاك كردن يا كندن مو با موچين روشي است كه براي زدودن موهايي كه به صورت تكتك و پراكنده روييده است مناسب مي باشد. به اين صورت كه تارهاي مو را يكي يكي با موچين گرفته و و از ريشه خارج مي نمايند.
استفاده از موچين با كيفيت بالا خيلي مهم است. از جفت شدن دو انتهاي موچين و همچنين به دام افتادن تار مو در بين آن اطمينان حاصل كنيد.
روش صحيح استفاده:
پوست موضع را به حالت كشيده در آوريد. مو را از قسمت انتهايي نزديك به ريشه با موچين نگه داشته ، به آرامي، محكم و يكنواخت در جهت رشد مو بكشيد. كشيدن مو با حركت سريع و ناگهاني موجب تخريب مو می شود و ريسك عدم رويش مجدد وجود دارد.
از نور خوب و يكنواخت موقع عمل استفاده نماييد.
كندن موها با اين روش بعد از حمام در هنگامي كه هنوز پوست گرم است راحت تر است
ماليدن يك تكه يخ بر روي موضع بعد از عمل درد را كاهش مي دهد.

مزايا:

روشي آسان و ارزان است .
نياز به مهارت خاصي ندارد .
موهاي كنده شده به سرعت رشد نمي كنند بلكه مدتي طول مي كشد تا دوباره رشد نمايند.
مويي كه دوباره رشد نموده معمولا - ولي نه هميشه- نازكتر و ظريفتر است. البته در صورتي كه موي كنده شده در فاز افتادن بوده باشد موي تازه رشد كرده حتي مي تواند ضخيمتر هم باشد.

معايب:
روشي خسته كننده و دردناكي است. به آينه نياز دارد. برخي از مناطق را نمي تواند خود شخص انجام دهد.
استفاده از اين روش براي يك منطقه وسيع كار راحتي نيست.
مي تواند رشد مجددمو را متوقف نمايد. بنابراين كساني كه با پيروي از سبك قديمي، ابروي خود را با اين روش نازك مي كنند ممكن است به مرور زمان ابروي خود را از دست بدهند.
ممكن است هنگام رشد مجدد تارهاي مو نوك آن ها داخل پوست رفته و باعث تحريك پوست گردد.
موهاي كركي را از ريشه بيرون نمي آورد بلكه اغلب آنها را از ساقه مي شكند.

از بین بردن دایمی موهای زاید با الکترلیز:

یکی از روشهای از بین بردن دایمی موهای زاید استفاده از یک جریان الکتریکی ریشه موها منهدم می شود.مهم ترین حسن این شیوه اگر درست انجام شود از بین رفتن دایمی موهاست اما این نکته به معنی ایده آل بودن روش نیست.چون الکترلیز چند عیب دارد که قبل از بهره گیری از آن باید مورد توجه قرار بگیرد. چون هر تار مو فقط در صورتی دوباره نمی روید که ریشه اش به تنهایی تخریب شود و در عمل الکترولیز این امر در مورد تک تک موها رعایت نمی شود و چنانچه لازم باشد به شیوه صحیح انجام شود عملی وقت گیر پر هزینه کند و خته کننده استو و متختصصان می گویند برای انجام چنین کاری حد اقل یک دوره زمان هفتگی به مدت دو تا سه سال مورد نیاز است.
بنابراین استفاده از الکترلیز جز برای موهای ناخواسته ای که روی چانه یا پشت لبها می روید توسط متخصصان توصیه نشده و متخصصان تاکید دارند از الکترولیز موهای بازو - ساق پا و ... کاملا خودداری شود. زیرا علاوه بر هزینه و زحمت زیادی که دارد به علت تخریب نشدن کلی ریشه موها امکان رشد مجدد آنها به میزان 40 تا 60 درصد وجود دارد. این نکته نیز جهت اطلاع خوانندگان لازم به ذکر است که گاهی احتمال دارد کسی به تمام مخارج و مرارت های الکترولیز تن بدهد و با این حال دوباره موهای زاید در نقاطی که مورد الکترولیز قرار نگرفته بروید. علت این امر آن است که با استفاده از رو الکترولیز فقط ریشه موهای قابل رویت را می توان تخریب کرد و چنانچه تار مویی هنگام الکترولیز کوتاه باشد و به چشم نیاید امکان از بین بردن آن وجود ندارد. به اضافه ابن که ممکن است ریشه برخی از تار های مو انحنا داشته باشد و سوزن به ریشه اصلی مو نرسد. کاهی نیز درباره روییدن موها بعد از الکترولیز می توان ه علت پایین بودن جریان الکتریسیته باشد.در اين روش يك جريان برق ضعيف و معمولا همراه با يك سوزن به داخل ريشه مو و اطراف سلول مو فرستاده مي شود. موها ديگر در آن منطقه رشد نخواهد كرد.انجام اين روش براي هر يك مو گاهي نياز به وقت فراواني دارد . زمان مورد نياز براي الكتروليز را عوامل موثر بر رشد مو، زبري مو و مقدار مو مشخص خواهند كرد تا يك منطقه از بدن از وجود موهاي زائد پاك شوند. به هر حال اين تكنيك دردناك، وقتگير و گران است چرا كه اين كار بايد با تك تك سلولهاي فوليكول مو انجام شود. پس از الكتروليز منافذ پوست و قرمزي پوست در منطقه الكتروليز شده خواهيد داشت.
خطر عفوني شدن نيز وجود دارد چون سوزن ها ي الكتروليز بايد به زير پوست و داخل هر فوليكول مو فرو شود. اين روش براي از بين بردن موهاي زائد صورت مناسب مي باشد.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 254
  • تعداد اعضا : 1180
  • آی پی امروز : 579
  • آی پی دیروز : 562
  • بازدید امروز : 6,150
  • باردید دیروز : 11,117
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 85,843
  • بازدید ماه : 338,450
  • بازدید سال : 1,953,737
  • بازدید کلی : 8,153,039