loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 385 یکشنبه 11 اسفند 1392 نظرات (0)

اين پاي سيب يه جورايي امضاي منه تو فاميلچشمک

خداييش خيلي خوشمزس...حتما درستش كنيدخوشمزه

پاي سيب

مواد لازم:

سيب زرد 3 عدد(متوسط)

دارچين:1 قاشق مربا خوري

تخم مرغ متوسط 3 عدد

روغن جامد يا كره:100 گرم

شكر:يك پيمانه سرخالي

وانيل: 1/4 قاشق مربا خوري

شير:1/3 پيمانه

آرد :يك و نيم پيمانه

بيكن پودر :1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

سيب ها رو پوست كنده و حلقه حلقه كنيد و روي اون كمي دارچين و شكر بريزيد و در ظرفي مخصوص ماكروفر بذاريد و به مدت 3 دقيقه با قدرت 100% بذاريد بپزه.(اگه ماكروفر نداريد با يه ته استكان آب بذاريد روي گاز تا كمي سيبها نرم بشن)

 پای سیب

زرده و سفيده تخم مرغها رو از هم جدا كنيد و سفيده ها رو اينقدر با همزن بزنيد تا كاملا سفيد و پوك بشه.يعني وقتي ظرف رو برگردونيد سفيده ها نريزه

پای سیب

 

بعد زرده ها رو با وانيل مخلوط كرده و شكر رو ريخته و با هم زن خوب مخلوطشون كنيد.

پای سیب

 

بعد كره و شير رو اضافه كرده و مخلوط كنيد.و آردي رو كه قبلا با بيكن پودر حداقل 2 بار الك كرديد كم كم به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا خوب مخلوط بشن

در انتها سفيده رو اضافه كرده و به آرامي و خيلي كم با مواد مخلوط كنيد.

پای سیب

 

ظرف مخصوص پاي و تارت رو كمي چرب كنيد و براي اينكه پاي به اون نچسبه كمي آرد روش بپاشيد

پای سیب

 

نصف مواد رو ريخته و سيبها رو روش بچينيد)فکر کنم باید سیبهای بیشتری میذاشتم.چون اولین بار بود با سیب گلاب درست میکردم اندازش دستم نبودناراحت.به نظرم باید 5تا سیب گلاب استفاده کرد)

 پای سیب

بعد بقيه مواد رو بريزيد و خوب صافش كنيد

پای سیب

 

و ظرف رو در فري كه از قبل گرم شده با درجه حرارت 180درجه سانتيگراد در طبقه وسط حدودا به مدت 45 دقيقه بذاريد تا پاي آماده شود.

بذاري تا پاي سرد بشه و با اين وسيله روش خاك قند بپاشيد

پای سیب

 

و در آخر اونو برش زده و ميل كنيد.نوش جان

پای سیب

 پاي سيب

اميدوارم خوشتون اومده باشه.

* از سيب گلاب هم ميشه استفاده كرد.ديشب با سيب گلاب درست كردم خوب شد(تعدادشو باید 5تا کرد) ولي سيب زرد يه چيزه ديگس

* طعم پاي سيب با كره خيلي بهتر از روغن جامد ميشه.جفتشونو امتحان كردم

* اين دستور رو از توي مجله هنرآشپزي (چندسال پيش) پيدا كردم و يه خورده تغييرش دادم.

*بهتره قبل از درست كردن پاي ، تخم مرغها  و كره و بقيه مواد رو بيرون از يخچال بذاريد تا به دماي محيط برسه

 

منبع: motherschef.niniweblog.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 255
  • تعداد اعضا : 1180
  • آی پی امروز : 595
  • آی پی دیروز : 562
  • بازدید امروز : 6,608
  • باردید دیروز : 11,117
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 86,301
  • بازدید ماه : 338,908
  • بازدید سال : 1,954,195
  • بازدید کلی : 8,153,497