loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 234 یکشنبه 11 اسفند 1392 نظرات (0)

اين دسر رو زن داداش عزيزم تهيه كرده و عكساشو بهم داده

دسري كاملا مقوي و خوشمزه

اميدوارم خوشتون بياد

تيفين

مواد لازم:

خرماي تازه يا رطب:75 گرم

كشمش پلويي : 50 گرم

آب پرتقال(طبيعي باشه بهتره): 2 قاشق سوپخوري

شكلات تلخ : 200 گرم

عسل :100 گرم

كره :125 گرم

بيسكويت سبوس دار : 250گرم ، درشت خرد شده

رنده پوست پرتقال : 1 قاشق چ

مواد لازم جهت رويه : شكلات تلخ : 200 گرم    در صورت تمايل شكلات سفيد:100 گرم

طرز تهيه :

خرما رو پوست گرفته هسته اونو دربياريد و با چاقو خرد كنيد.كشمش و خرما را در آب پرتقال بخيسونيد.

شكلات تلخ ، عسل ، كره و رنده پوست پرتقال رو روي حرارت ملايم و مستقيم قرار بديد و هم بزنيد تا شكلات آب شده و مايه اي صاف و يكدست به دست بياد .شكلات رو از روي حرارت برداشته و شكلات خرد شده رو به آن اضافه كنيد.كشمش و خرماي خرد شده را هم به آن بفزاييد.مواد را با همزن يا قاشق هم بزنيد.مواد را كف يك قالب گرد يا مربع 20 سانتي كه از قبل چرب كرديد پخش كرده . فشار دهيد.

سپس داخل يخچال بذاريد تا كمي ببندد.شكلات سياه را به روش بن ماري آب كنيد .قالب رو از يخچال درآرده ، سطح آن را با شكلات سياه بپوشانيدو اگر خواستيد از شكلات سفيد استفاده كنيد شكلات سفيد رو بريزيد و با نوك چاقو به صورت ابر و باد با شكلات سياه مخلوط كنيد.

** بهتر است وقتي شكلات رويه نيمه بسته است دسر رو برش بزنيم تا از ترك خوردن شكلات رويه هنگام برش جلوگيري بشه.

** اين مواد بايد 3 ساعت در يخچال بماند

تيفين

 

منبع: motherschef.niniweblog.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 260
  • تعداد اعضا : 1180
  • آی پی امروز : 566
  • آی پی دیروز : 562
  • بازدید امروز : 5,957
  • باردید دیروز : 11,117
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 85,650
  • بازدید ماه : 338,257
  • بازدید سال : 1,953,544
  • بازدید کلی : 8,152,846