loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 493 دوشنبه 01 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار

آش,پخت آش

مواد لازم :

 

جوي پوست‌كنده

يك پيمانه

عدس

3/4 پيمانه

بلغور جو

1/2 پيمانه

ماش

3/4 پيمانه

برنج

1/2 پيمانه

سبزي آش همراه با سير

1/5پيمانه

نخود، لوبيا قرمز و لوبيا چيتي

از هرکدام 1/2پيمانه

گوشت گوسفندي با قلم

250 گرم

پياز داغ

1/2پيمانه

زردچوبه، نمك و فلفل

به ميزان لازم

روغن، سيرداغ و نعنا داغ

به ميزان لازم

طرز تهيه :

جوي پوست‌كنده، بلغور و برنج را از شب قبل خيسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غير از ماش و عدس (نخود، لوبيا قرمز و لوبياچيتي) با حرارت ملايم مي‌پزيم تا جوانه‌ها آسيب نبينند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نيز با هم مي‌پزيم. در اين مرحله حبوبات پخته شده و سبزي‌ها را مخلوط كرده و يك قاشق چايخوري زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداري پيازداغ به آش مي‌افزاييم آن‌گاه گوشت پخته شده را كوبيده و به آن‌ها اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا بپزد. سپس مقداري سير و نعناداغ نيز در اين مرحله اضافه مي‌كنيم.

نكته: هنگامي كه گوشت و آب آن را به آش اضافه مي‌كنيم بايد مواظب باشيم كه آش ته نگيرد. ضمنا در غذاهاي حاوي جو بهتر است نمك در پايان غذا اضافه شود تا غذا ته نگيرد.

 

 

طرز تهيه حبوبات جوانه‌دار :


حبوبات را 24 ساعت خيسانده و در اين مدت آب حبوبات را پنج ساعت يك‌بار عوض مي‌كنيم تا حبوبات بو نگيرد.بعد از 24 ساعت حبوبات را ميان پارچه‌اي نخي تميز قرار داده و درون آب‌كش مي‌گذاريم و روزي سه تا چهار سبد را زير آب گرفته تا حبوبات خيس بمانند.

بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده ‌مي‌باشند.

نكته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار مي‌گيرند.

 

منبع : groohashpazi

 بیتوته

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 44
  • تعداد اعضا : 1175
  • آی پی امروز : 212
  • آی پی دیروز : 762
  • بازدید امروز : 5,448
  • باردید دیروز : 19,574
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5,448
  • بازدید ماه : 202,993
  • بازدید سال : 1,507,438
  • بازدید کلی : 7,706,740