loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 251 سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

طرز تهیه خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام

با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما خورشت آن را در نظر گرفته ایم . با ما همراه باشید برای تهیه این خورش نوبرانه...

 

مواد لازم :

 

گوشت خورشتی
400 گرم
پیاز خورد و سرخ شده
1 عدد متوسط
چغاله بادام
200 گرم
نعنا و جعفری خورد شده
300گرم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
آب 4 لیوان

 

 

طرز تهیه:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.

 


چند نکته

1-می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.

3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.

4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.

 بیتوته

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 50
  • تعداد اعضا : 1175
  • آی پی امروز : 151
  • آی پی دیروز : 762
  • بازدید امروز : 3,208
  • باردید دیروز : 19,574
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,208
  • بازدید ماه : 200,753
  • بازدید سال : 1,505,198
  • بازدید کلی : 7,704,500