loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 245 دوشنبه 01 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه آش کلم قمری

آش کلم

مواد لازم :

 

کلم قمری کوچک و بدون رگ و ریشه( پوست کنده و حبه قندی خرد شود . )
پنج عدد
لپه
یک چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی
دو قاشق
آب مرغ یا آب گوشت
مقداری
نمک و فلفل کمی
برنج نصف پیمانه
پیاز داغ فراوان
سبزی : معمولا فقط تره - جعفری است ( و یا به ضافه کمی گشنیزالبته به دلخواه) به مقدار لازم
کشک و نعنا داغ و سیر و پیاز داغ و زعفران دم کرده برای تزیین

 

 

مدیر سایت بازدید : 233 دوشنبه 01 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

طرز تهیه آش ساک

طرز تهیه آش ساک

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده

500 گرم

اسفناج

1/5 کیلو گرم

آرد برنج

1 پیمانه

لپه

100 گرم

روغن

150 گرم

پیاز داغ

4 تا 5 قاشق سوپخوری

زردچوبه – نمک و فلفل

به مقدار لازم

تخم مرغ

3 تا 4 عدد

آب غوره

به میزان دلخواه

نعناع داغ و پیاز داغ برای تزئین

به میزان دلخواه

 

مدیر سایت بازدید : 359 دوشنبه 01 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه اشکنه کدو و بادمجان

اشكنه كدو و بادمجان

اشكنه یكی از غذاهایی است كه از دیرباز در ایران طبخ می‌شده است. این غذا با توجه به موادی كه در آن به كار می‌رود بسیار متفاوت است. گاه سبك و گاه سنگین‌تر است. شما می‌توانید با توجه به ذائقه و رژیم غذایی خود مواد داخل آن را تغییر دهید.

مواد لازم:‌

 

برنج خشك
3 قاشق سوپ‌خوری
لپه
2 قاشق سوپ‌خوری
بادمجان
1 عدد
كدو
1 عدد
سیر 3 حبه
پیاز 2 عدد
تخم‌مرغ 2 عدد
پیازچه تره و جعفری یک فنجان
مدیر سایت بازدید : 275 دوشنبه 01 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه آبگوشت و ترید

آبگوشت و ترید

موارد لازم : برای 5 نفر

 

گردن متوسط
یک عدد حدود 800گرم
پیاز متوسط
2 عدد
نخود و لوبیای سفید
حدود یک لیوان
زردچوبه و ادویه گرام ماسالا
کمی
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی کوچک 4 الی 5 عدد
جعفری و گشنیز خرد شده کمی
پیاز کوچک رنده شده یک عدد
مدیر سایت بازدید : 253 دوشنبه 01 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی

آبگوشت غوره و گوجه فرنگی

آبگوشت غوره و گوجه هم مثل سایر آبگوشتهاست و مواد پایه آن گوشت و نخود و لوبیاوسیب زمینی و پیاز است . در این آبگوشت یکربع به آخر طبخ غوره و گوجه را در یک صافی مخصوص غذابه آبگوشت اضافه کرده و زمانیکه پخت آن را له کرده و صاف میکنیم تا دانه های غوره و پوست گوجه فرنگی گرفته شود و آن را در آبگوشت میریزیم تا با آبگوشت جوشیده وطعم آن را ترش وخوشمزه کند. بهتر است همیشه کمی از سیب زمینی پخته را هم در آبگوشت له کنیم تا آب آبگوشت غلیظ و خوشمزه شود .در آخر به آبگوشت نعناع داغ اضافه می کنیم .

بیتوته

تعداد صفحات : 35

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 407
  • تعداد اعضا : 1180
  • آی پی امروز : 855
  • آی پی دیروز : 887
  • بازدید امروز : 14,145
  • باردید دیروز : 14,710
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 14,145
  • بازدید ماه : 14,145
  • بازدید سال : 2,004,874
  • بازدید کلی : 8,204,176