loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 1105 سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون

اسنک مرغ


مواد لازم :

 

سینه بوقلمون یا مرغ تکه شده

1 عدد

روغن زیتون

1 قاشق سوپخوری

سیر خرد شده

2 عدد

پودر زیره سبز

1 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز

½ قاشق چایخوری

نمک

½ قاشق چایخوری

کره

2 قاشق سوپخوری

آرد ذرت

به مقدار لازم

 

مواد مورد نیاز دیگر:

پنیر چدار بزرگ ، گوجه تکه شده ، گشنیز تازه ، پیاز خرد شده ، فلفل قرمز و سبز خرد شده و قارچ خرد شده .


طرز تهیه :


1. فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

2. در یک ظرف به ابعاد 22 در 32 بوقلمون را با روغن زیتون، سیر، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید.

3. بگذارید تا 20 دقیقه بپزد.


4. بوقلمون یا مرغ را فیله می کنیم ( به صورت باریک تکه میکنیم).


5. یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم.


6. آرد ذرت را در ظرف نچسب به همراه بوقلمون و دیگر مواد باقیمانده تفت می دهیم.


7. شعله را کم می کنیم.


8. وقتی پنیر ها آب شدند خمیر ایجاد شده در ظرف را تا می زنیم.


9. آن را از روی حرارت بر می داریم، . به سه قسمت می کنیم.


10. این کار را برای آرد ذرت باقیمانده انجام میدهیم.

 


غذا آماده سرو است.

بیتوته

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 52
  • تعداد اعضا : 1175
  • آی پی امروز : 148
  • آی پی دیروز : 762
  • بازدید امروز : 2,864
  • باردید دیروز : 19,574
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,864
  • بازدید ماه : 200,409
  • بازدید سال : 1,504,854
  • بازدید کلی : 7,704,156