loading...
دانلود آهنگ جدید - دانلود فیلم جدید - دانلود رایگان
آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 363 جمعه 24 آبان 1392 نظرات (0)

فصل تابستان هست و درخت انگور و غوره و برگ مو. از اونجا که دلمه هم از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هست و با برگ مو تازه طعم بینظیری میگیره، تصمیم گرفتیم براتون طرز تهیه این غذای عالی رو بذاریم تا اگر برگ مو تازه در دسترس دارین، حتما و حتما این غذا رو امتحان کنین. البته کسانی هم که برگ مو تازه در دسترس ندارن، باید بگم کنسروش در بازار زیاد هست و به راحتی قابل دسترسی هست.

دلمه رو به عنوان پیش غذا هم استفاده میکنن و بسیار لذیذ هست.

 

دلمه

دلمه

مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

  • برگ مو به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • برنج یک پیمانه
  • سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر ۳۰۰ گرم
  • بیاز متوسط دو عدد
  • لپه یک پیمانه
  • نمک

 

مواد لازم برای چاشنی دلمه

  • آب یک پیمانه
  • سرکه نصف پیمانه
  • شکر یک قاشق غذا خوری
  • نمک به مقدار کم

 

طرز تهیه دلمه برگ مو

باید لپه و برنج رو از قبل خیس بدیم. پیازهارو نگینی خرد میکنیم و در مقداری روغن به همراه زردچوب تفت میدیم. کمی که سبک سد و رنگش طلایی شد گوشت و رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم تفتش میدیم. برنج و لپه ها رو هم نیم پز میکنیم و به گوشت در حال تفت اضافه میکنیم. فقط حواستون باشه که تا حد زیادی پخته باشه.بعد هم سبزی رو اضافه میکنیم و اگر دوست داشتین یه قاشق رب گوجه هم اضافه کنین. اگر زرشک دوست داشته باشین میتونین به مواد، زرشک هم اضافه کنین و تت بدین.

نمک هم یادتون نره. مواد داخل دلمه ما آماده اس. مواد رو داخل برگها بپیچین و به پشت در قابلمه بچینید. دلمه هارو کیپ هم بچینین و چاشنی رو روش بریزین. حواستون باشه که چاشنی خیلی کم هست، در حدی که انتهای قابلمه رو پر کنه و در واقع دلمه ها باید با بخار چاشنی پخته بشن. در قابلمه رو بگذارید و نیم تا یک ساعتی روی حرارت ملایم باشه تا بپزه.

دلمه

دلمه برگ مو

فوت وفن پیچیدن دلمه ها

برای پیچیدن دلمه ها روشهای مختلفی وجود داره که مرسوم ترینشون بقچه ای هست و رولی. اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه. برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش.

دلمه

برگ مو

طعم چاشنی دلمه

چاشنی سرکه شامل آب و سرکه و شکر و نمک هست که مقدارشون کاملا سلیقه ای هست و میتونید اون رو ترش، شیرین یا ملس درست کنین. البته مقدار سرکه باید نصف مقدار آب باشه که گلو رو نزنه.

منبع: 2nafare.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6516
  • کل نظرات : 52
  • افراد آنلاین : 43
  • تعداد اعضا : 1175
  • آی پی امروز : 95
  • آی پی دیروز : 762
  • بازدید امروز : 1,239
  • باردید دیروز : 19,574
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,239
  • بازدید ماه : 198,784
  • بازدید سال : 1,503,229
  • بازدید کلی : 7,702,531